Sheltere i Slotshaven

Shelterplads i Slotshaven, Fanefjord Skov

På en plads i skoven lige ud til Østersøen ligger der en stor shelterplads med 4 store shelters og et multtoilet (som dog er lidt gemt af vejen inde i skoven). Hvert shelter er på 2,5×4 m med plads til 6-7 personer/skolebørn, dvs. 24-28 i alt. Der er også mulighed for at stille telte op. Foran hvert shelter er der et bord/bænksæt og en lille bålplads med grillrist. Ved skrænten ned til stranden kan man – ud over en 180 graders udsigt – nyde samværet omkring en større bålplads med bænke. Der er opsat skilt med information om området og regler for ophold, samt en folderkassette til relevante foldere. En sti fører fra pladsen ned til stranden. Det er en kyststrækning med mange og store sten.

Booking:          
Det er principielt ikke nødvendigt at booke pladsen for at bruge den og overnatte der. Det kan alle gøre, og der er jo god plads.
MEN skoleklasser, fritidsklubber og andre større grupper kan her på siden lægge en booking ind på pladsen. De ved så, at de har rådighed over pladsen, og det er rart for andre at vide, at der kommer en stor gruppe.
se her om pladsen er ledig: Tryk her
bestil ved at sende en mail til kalender@vestmoen-lokalraad.dk

Sådan finder man pladsen:

Find landsbyen Vindebæk på Vestmøn – ikke så langt fra Hårbølle. I vejkrydset i Vindebæk følger man nu Slotshavevej i nordøstlig retning. Lige før man når Fanefjord Skov ligger der et mindre skovstykke på højre hånd. Det er Slotshaven.  Her følger man skovvejen ud til kysten. Der er et shelterskilt på bommen. Bilkørsel er ikke tilladt.

Regler for ophold:

Der er ikke drikkevand på pladsen, så det må man selv medbringe. Det gælder også toiletpapir. Smid ikke affald i toilettet, det ødelægger formuldningen. Tag affaldet med jer, når I tager afsted og efterlad det ikke ved landevejen – der er ikke nogen, der rydder op efter jer!!

Saml gerne grene i skoven og på stranden, men bræk dem ikke af træerne. Brug stien ned til stranden, så skrænten ikke bliver ødelagt.

Nyd opholdet og lad os høre fra jer – gerne både ris og ros.

Lisbeth B. Poulsen, lisbeth@baruel.com , tlf. 29464999